DEN KLASSISKE TRIO

Trioen fremfører i en enestående kombination af sang, cello og orgel særlige udvalgte værker, der egner sig specielt for denne besætning. Værker af Bach, Händel og Mozart og også romantisk musik af franske komponister hører til trioens kernerepertoire. Hertil kommer de skønneste danske sange og salmer.

Signe Asmussen: sopran

Signe er en meget efterspurgt klassisk sanger og en af Danmarks allerbedste Lied-fortolkere. Hun har en stemme, som fortryller publikum , og hun har sunget i mange forskellige opsætninger på Det Kongelige Teater og Den Jyske Opera, senest som Carmen i en kammeropsætning af denne opera. Signe har modtaget adskillige priser og legater, bl.a. Aksel Schiødt-prisen Sonnings Stipendium 2002, Holstebro Musikpris 2002, Rhein van Hauens Legat, og Tonny Landy og Tove Hyldgaards Legat.

Søren Friis: cello

Søren er uddannet cellist fra Hochschule für Musik i Wien og hos cellisten prof. Asger Lund Christiansen, København. Han har været fast ansat som cellist i Odense Symfoniorkester (1984-97). Som freelance musiker har Søren medvirket i mange forskellige sammenhænge, herunder kirke-, skole- og kammerkoncerter og desuden udgivet flere cd’er, bl.a. med sin kvintet ”Con Sordino”.

trio Søren Signe og Mia