Om mig

Jeg er ansat som organist i Vigersted og Kværkeby kirker, hvor jeg spiller orgel og klaver samt leder børne- og ungdomskor og babysalmesang.

Jeg skriver sange til børn og har udgivet to sangbøger med mine egne sange til børnekor og musikundervisning i skolen: “Drømmeland”(2010) og “Dans med mig” (2016).

Dans med mig_minidrømmeland forside

Jeg spiller koncerter på orgel og trombone, underviser ved korstævner og underviser børn i almen musik.

Jeg er uddannet musiker og musiklærer på Rytmisk Musikkonservatorium i København med trombone også kaldet trækbasun som hovedinstrument. Jeg har spillet i en masse forskellige bands, siden jeg var 15 år. Jazz, funk og salsa er nogle af de genrer, som jeg har spillet og stadig spiller. Jeg har været med i bl.a. Lundin Overdrive, Grupo Danson, Swingin’ Europe og The Bigband and the vocals.

Jeg er PO-uddannet organist og korleder fra Sjællands Kirkemusikskole og har arbejdet som organist siden jeg var 11 år, hvor jeg blev optaget i Guinness Rekordbog, som Danmarks yngste organist. Jeg har spillet klaver, siden jeg var 6 år.

Jeg har en passion for cubansk musik og har studeret cubansk musik på konservatoriet i Havanna. Jeg var medstifter af salsabandet Grupo Danson, som udgav pladen “Mi Música” i 2006 og har spillet salsa og latin jazz med bands som Cubop og Candela. I mange år besøgte jeg Cuba en gang om året.

Musikken har bragt mig vidt omkring i verden: Cuba, USA, Canada, England, Belgien, Sverige, Norge, Finland, Spanien, Irland, Skotland er nogle af de steder, jeg har spillet koncerter.