BIO

Jeg spiller orgel, klaver og trombone. Jeg komponerer og synger. Og så underviser jeg i børne-, ungdoms og voksenkor, babysalmesang og rytmik.

Jeg elsker at give musikglæden videre til mennesker i alle aldre.

Mit arbejde som musiker er meget varieret, da jeg både arbejder i kirken og som freelancer. Her på siden kan du få et indblik i mit liv som musiker og måske få lyst til at komme og høre mig spille, hyre mig til en koncert, som fællessangsakkompagnatør eller måske til en korworkshop.

Komponist: 

Jeg skriver sange til børn og har udgivet 3 sangbøger med mine egne sange til børnekor og musikundervisning i skolen: “Drømmeland”(2010), “Dans med mig” (2016) og “Kongen der ikke kunne sove”(2020).

Jeg skriver også salmer og sange til voksne og komponerer af og til instrumental-musik. Man kan bl.a. finde en af mine salmemelodier i Kirkesangbogen, som mange kirker har taget ind som et alternativ til Den Danske Salmebog.

Dans med mig_minidrømmeland forside

Uddannelse:

Jeg er uddannet musiker og musiklærer på Rytmisk Musikkonservatorium i København med trombone også kaldet trækbasun som hovedinstrument.  Derefter tog jeg en PO-uddannelse som organist og korleder fra Sjællands Kirkemusikskole.

Jeg har arbejdet som organist siden jeg var 11 år, hvor jeg blev optaget i Guinness Rekordbog, som Danmarks yngste organist. Jeg har spillet klaver, siden jeg var 6 år.

Orkestre:

Jeg har spillet med en masse forskellige orkestre bl.a. Lundin Overdrive, Grupo Danson, Tivolis Bigband, Swingin’ Europe og The Bigband and the vocals. Jeg arbejder også som studiemusiker, når der er nogen, som har brug for, at jeg lægger basun på et enkelt nummer eller et helt album. Det er også en opgave, som jeg elsker at lave.

Jeg har en passion for cubansk musik og har studeret cubansk musik på konservatoriet i Havanna. Jeg var medstifter af salsabandet Grupo Danson, som udgav pladen “Mi Música” i 2006 og har spillet salsa og latin jazz med bands som Cubop og Candela. I mange år besøgte jeg Cuba en gang om året.

Musikken har bragt mig vidt omkring i verden: Cuba, USA, Canada, England, Belgien, Sverige, Norge, Finland, Spanien, Irland, Skotland er nogle af de steder, jeg har spillet koncerter.

Til daglig er jeg ansat som organist i Vigersted og Kværkeby kirker, hvor jeg spiller orgel og klaver samt leder børne- og ungdomskor og babysalmesang.