Musikfortællingen om “Kongen der ikke kunne sove”

I 2017 blev jeg inviteret af Køge Musikskole til at komponere 7 sange til den tyske børnebog “König Hüpf der I” sammen med deres kompagnonordning. Jeg besøgte derfor 5 0.klasser og de hjalp mig med at få gode idéer til sangene. Det var sjovt at have børnene med på råd. De havde gode idéer til sangenes handling, instrumenter og dynamik.

Derefter opførte vi fortællingen med kompagnonordningens musiklærere fra musikskolen, et band bestående af musikskolelærere og ialt 500 børn fra alle Køge kommunes 0.-klasser. Musikskolelærerne var skuespillere og spillede instrumenter undervejs, børnene sang med på alle sangene og jeg fortalte historien, sang for på sangene og spillede trombone. Det var en fest!

Musikfortællingen blev så god, at jeg fik lyst til at arbejde videre med konceptet. Derfor har jeg lavet korstemmer til nogle af sangene og skal her i foråret opføre fortællingen to gange med børnekor. Vi skal lave den i Vigersted kirke lørdag d. 23. marts kl. 13 med mine egne kor: Engle- og ungdomskoret. Og så skal jeg lave den som korstævne for Folkekirkens Ungdomskor i Rønnevang kirke i Tåstrup d. 29.-30.marts. Med mig har jeg Michael Sunding på klaver og Maj Berit Guassora på trompet og instruktion. Børnene skal nemlig også have små roller undervejs, og her hjælper Maj Berit mig med at have det store overblik og instruere børnene i stykket.

Jeg håber også på, at kunne udgive den som bog, så andre kan få glæde af at arbejde med sangene og historien.

 

CD’er

Nu er det muligt at købe musikken fra min seneste udgivelse “Dans med mig” på cd. Den koster 100 kr + porto og man bestiller den ved at sende mig en mail med navn og adresse til miaengsager@gmail.com. Det er muligt at betale med mobile pay. Når jeg har modtaget pengene sender jeg cd’en afsted med posten.

Releasekoncert “Dans med mig”

Fredag d. 20. maj holdt jeg releasekoncert for min nye udgivelse “Dans med mig” i Vigersted kirke. Kirken var proppet med mennesker, som var kommet for at høre os spille.

Mias musikalske univers med Michael Sunding (klaver), Jesper Uno Kofoed (trommer) og Jacob Brandt Jensen (kontrabas) spillede sammen med børnekoret på 50 børn. Børn fra Haslev kirkes juniorkor, Munkekærskolens kor fra Solrød Strand og mit eget børnekor “Englekoret” fra Vigersted og Kværkeby kirker sang så smukt og bandet groovede for vildt.

Tak til mine to gæstesolister Tomas Trulsson på saxofon og Maj Berit Guassora på trompet.

Og tak til alle, som kom og fejrede min nye udgivelse. Jeg håber, at rigtig mange børn og voksne vil få glæde af sangene.

IMG_0150

Link

Dans med mig_cover-page-001“Dans med mig”

D. 1. juni udkommer min anden korbog/album “Dans med mig” på forlaget Dansk Sang . Men den kan allerede bestilles nu!
Udgivelsen indeholder 11 af mine sange og er indspillet af mit orkester Mias musikalske univers. I bogen findes qr-koder, så man kan downloade sangene til sin computer, tablet eller telefon. I bogen finder man både enstemmige og flerstemmige versioner af sangene og bogen er smukt illustreret af tegner Hakon Lund Jensen.

Man kan også købe musikken på iTunes og Google Play og her udkom den d. 19. maj! 

Køb musikken her