Mias musikalske univers

I Mias musikalske univers er der ingen børn der gider vær’ på tværs, vi danser bare dagen lang, syng nu med på vores sang, i Mias musikalske univers”

Mias musikalske univers er musik for børn, om børn og med børn.

Jeg skriver alle sangene til bandet, og vi spiller musikken ved workshops med børnekor og til koncerter for børn, hvor jeg synger og spiller trækbasun.

Musikken kommer vidt omkring: salsarytmer, bossanova, jazz og pop er nogle af de stilarter, vi møder i Mias musikalske univers. Sangene handler om børns hverdag, fantasi og tanker. Vi hører om hesten Gumle, dukker med vokseværk og vi flyver af sted på fantasiens vinger i sangen ”Dans med mig”. Der er også sange om tro og årstider.

dukkevokseværk farve lille

Sangene er udgivet på forlaget Dansk Sang i to nodebøger: “Drømmeland” (2010) og “Dans med mig (2016). Musikken er også indspillet på cd og kan købes sammen med bøgerne på www.dansksang.dk

Bandet laver koncerter for børn og voksne i kirker, på skoler og spillesteder.

En koncert kan kombineres med en workshop, hvor børnene på forhånd har øvet sig på et aftalt antal sange og så medvirker ved koncerten. Det henvender sig både til kor og skoleklasser. Skriv og få et tilbud på en workshop/koncert på din skole eller i dit kor med Mias musikalske univers. Sværhedsgraden tilpasses børnegruppen og egner sig til børn fra 2.-5. klasse.               (Tegning af Hakon Lund Jensen)

0.og 1. klasse vil elske at komme og høre koncerten.

MIAS MUSIKALSKE UNIVERS:

Mia Birch Engsager: vokal, korleder, sangskriver og basunist

Michael Sunding: klaver

Jacob Brandt Jensen: kontrabas

Jesper Uno Kofoed: trommer

 

 

_DSC7066

Fotograf: Christoffer Askman

Lyt til sangen “Danseblues”.